COL·LABORACIONS

.

Projectes o grups amb els quals he o estic col·laborant.


Projecte de pedagogia del cinema del qual sóc integrant de l’equip de professors des dels inicis del projecte (2005), contribuint a realitzar materials, formació i a conduir tallers a l’Institut Castell d’Estela. Al web podeu veure els films realitzats, i el desenvolupament dels tallers.

 


Aquí hi trobareu un espai interactiu amb propostes de treball fotogràfic, fons fotogràfic i espai d’exposicions dels alumnes. Jo sóc integrant de l’equip de treball des dels inicis del projecte, contribuint a realitzar materials, formació i a conduir pràctiques a l’Institut Castell d’Estela.

 


videoMAT_

Sóc integrant del grup coordinador del vídeoMAT, un projecte per vol respondre preguntes que posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn. Al web hi trobareu indicacions de com participar al projecte, materials d’ajuda i l’arxiu de vídeos creats pels alumnes.

 


Formo part de l’equip ICE de formadors de secundària encarregats de promoure i realitzar formació per al professorat. Hi podeu trobar el material del que hem realitzat.


Vaig fer de coordinadora del Grup de Treball per a l’Educació Artística (2010-2015). Al web hi ha el material que vam anar generant i recollint.

 


Participant i integrant de l’equip de professor que desenvolupa activitats del projecte europeu conduït per A Bao A Qu dins del programa Creative Europe. Hi podeu trobar indicacions de com organitzar activitats per promoure el cinema europeu i d’autor entre petits i joves.

 


Vaig participar en l’elaboració d’un Framework for Film Education, acompanyant a Núria Aidelman com a representants d’A Bao A Qu (2014-2015). Podeu fer una ullada al document que vol donar orientacions de com encara l’educació en cinema foalitzada en tres eixos: Cultural – Creatiu – Crític


.

Conjuntament amb d’altres docents he participat i contribuït al betacamp, una modalitat de formació oberta i autogestionada pels propis participants, que es  realitza a finals d’agost a Montpol)

.

.

.

.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s