– Entrevista amb Carla Simón

Amb la Carla Simón ex-alumna parlant d’educació, Cinema en curs i Estiu 1993 en l’entrevista que ens va fer en Pau Rodríguez.

https://www.eldiario.es/catalunya/Verano-curso-poder-aprender-instituto_0_733526747.html

Anuncis

– Entrevista del diarieducacio

 

Aquí teniu l’entrevista que en Pau Rodríguez em va fer per al Diari de l’educació sobre Educació artística.

Montserrat Planella: “L’educació artística té més eines per avaluar des de la complexitat”

Entrevista a Montserrat Planella. Olot. / Carles Palacio

– Premi a la Berlinale

Orgullosa dels dos guardons que la nostra exalumna de l’institut, Carla Simón, ha rebut a la Berlinale, el premi a la millor Òpera prima i el gran premi del jurat internacional a la secció Generation Kplus pel film ‘Estiu 1993’.

Satisfeta, pensant que els aprenentatges relacionats amb el cinema que vam fer al Batxillerat, li van generar curiositat per la creació cinematogràfica, i ganes de pensar i mirar a través del cinema.

Contenta de què la Carla formi part de l’equip Cinema en curs, per poder compartir el cinema des de l’escola i fer que molts nens i joves puguin aprendre a través del cinema i reflexionin sobre el seu entorn i les seves vivències tal i com la Carla va fer i continua fent. Enhorabona!

carla-simon-klge-620x349abc estiu1993

????????????????????????????????????
  ????????????????????????????????????

– Jornada l’Art en moviment

Amb el grup de formadors de l’ICE de la UdG tornem a organitzar una altra jornada de formació la II Jornada de visual i plàstica: L’ART en moviment -adreçada al professorat d’infantil, primària i secundària- que se celebrarà en el Centre Cultural La Mercè de Girona els dies 11 i 12 de novembre de 2016.

Si us interessa trobareu informació detallada de la jornada i l’enllaç a les inscripcions a: http://www.udg.edu/tabid/6126/Default.aspx?ID=1870

Organitzen: Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la Universitat de Girona i Escola Municipal d’Art de Girona (EMA).

artenmoviment