– Entrevista del diarieducacio

 

Aquí teniu l’entrevista que en Pau Rodríguez em va fer per al Diari de l’educació sobre Educació artística.

Montserrat Planella: “L’educació artística té més eines per avaluar des de la complexitat”

Entrevista a Montserrat Planella. Olot. / Carles Palacio

– Premi a la Berlinale

Orgullosa dels dos guardons que la nostra exalumna de l’institut, Carla Simón, ha rebut a la Berlinale, el premi a la millor Òpera prima i el gran premi del jurat internacional a la secció Generation Kplus pel film ‘Estiu 1993’.

Satisfeta, pensant que els aprenentatges relacionats amb el cinema que vam fer al Batxillerat, li van generar curiositat per la creació cinematogràfica, i ganes de pensar i mirar a través del cinema.

Contenta de què la Carla formi part de l’equip Cinema en curs, per poder compartir el cinema des de l’escola i fer que molts nens i joves puguin aprendre a través del cinema i reflexionin sobre el seu entorn i les seves vivències tal i com la Carla va fer i continua fent. Enhorabona!

carla-simon-klge-620x349abc estiu1993

????????????????????????????????????
  ????????????????????????????????????

– Jornada l’Art en moviment

Amb el grup de formadors de l’ICE de la UdG tornem a organitzar una altra jornada de formació la II Jornada de visual i plàstica: L’ART en moviment -adreçada al professorat d’infantil, primària i secundària- que se celebrarà en el Centre Cultural La Mercè de Girona els dies 11 i 12 de novembre de 2016.

Si us interessa trobareu informació detallada de la jornada i l’enllaç a les inscripcions a: http://www.udg.edu/tabid/6126/Default.aspx?ID=1870

Organitzen: Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la Universitat de Girona i Escola Municipal d’Art de Girona (EMA).

artenmoviment

– Premis vídeoMAT2016

_

Divendres 20 de maig es van lliurar els premis vídeoMAT2016 a l’Institut d’Estudis Catalans. Enguany hi han participats més centres que a l’edició anterior, tot un èxit!

Els alumnes de 1r de Batxillerat de Dibuix Tècnic van anar a recollir el seu Pi de Pi pel premi concedit pel vídeo ‘Com podem contruir volums a partir de tramats geomètrics?’.

Enhorabona a tots!

I… si no heu vist el vídeo el teniu aquí a sota!

IMG_3279_p

.

.

.

.

.