Montserrat Planella Serra

.

Hola, sóc professora de Batxillerat Artístic a l’Institut Moises Broggi i formadora del professorat del Departament d’Ensenyament. Durant els anys de docència, la majoria desenvolupats a l’institut Castell d’Estela d’Amer, m’he dedicat a experimentar a l’aula diferents àmbits relacionats amb l’educació artística i la integració dels audiovisuals i les TIC a l’aula. Això m’ha portat a desenvolupar activitats de formació del professorat, a realitzar recursos de suport a la docència i a promoure i participar en projectes o accions innovadores vinculades a l’educació en general.

He format pert de grups de formadors del Departament d’Ensenyament, de formació inicial de la UB, i de formació contínua de l’ICE de la UdG. Col·laboro amb diferents col·lectius per desenvolupar accions i projectes educatius, com A Bao A Qu o el vídeoMAT.

El que trobareu al web és fruit d’algunes de les activitats que he pogut desenvolupar conjuntament amb els alumnes o en col·laboració amb d’altres professors i entitats.

Espero que en traieu profit!

 

.

.

.

.

.

Una resposta a “Montserrat Planella Serra

  1. Hola Montserrat! Soc Tin Fonts, professora de disseny gràfic a l’EADT (Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona). Per aquest curs he de fer el mòdul de Cultura Audiovisual pels alumnes de curs preparatori (proves d’accés al centre) i he trobat el teu interessant treball i el lloc web on hi ha tots els currículums i les unitats de programació de l’assignatura.
    Et volia demanar si es possible d’accedir a aquesta informació.
    Moltes gràcies per endavant
    Tin

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s